Home Destacats Onil llança una enquesta per a testar el grau de satisfacció veïnal...

Onil llança una enquesta per a testar el grau de satisfacció veïnal amb la peatonalització de carrers

553
0
SHARE

Aquest passat cap de setmana ha sigut el primer en que alguns dels principals carrers de la vila d’Onil han estat tancats al trànsit. És una de les mesures anunciades des de l’Ajuntament d’Onil per a ajudar als comerciants i hostalers a poder rebre més clients durant la desescalada. La idea és possibilitar una major espai per als vianants en una època en la que cal mantenir el distanciament social.

La mesura s’ha fet palès amb l’ocupació de bona part de la via pública en els principals carrers de la localitat, especialment per les terraces de bars i restaurants. Però l’Ajuntament vol conèixer l’opinió dels veïns respecte a aquesta possibilitat i les modificacions que es puguen introduïr més endavant. Compaginar l’oferiment de més espai per a l’hostaleria al temps que no es perjudica als residents en un carrer tallat és l’objectiu de l’enquesta que ha activat el Consistori via internet.

Es crida així als colivencs a mostrar la seua opinió amb un formulari en el que poden expresar el grau de satisfacció amb la peatonalització. També poden aportar els suggeriments que consideren a un procés que podria tenir recorregut en la present legislatura. De fet, l’Alcaldessa d’Onil, Humi Guill, ja va mostrar a tvA que peatonalitzar les zones més turístiques i comercials de la localitat és una acció que entre en els plans de l’equip de govern.