Home Alcoi Pablo De Gràcia es reelegit president de la Cambra Oficial de Comerç,...

Pablo De Gràcia es reelegit president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi

0
SHARE
Pablo de Gracia després de ser reelegit president
Pablo de Gracia després de ser reelegit president

Pablo de Gràcia Pérez ha sigut reelegit president de la Cambra Oficial de Comerç, juntament amb el Comité Executiu i la presidència. El Comité Executiu, per primera vegada en la història de l’entitat està compost per quatre homes i quatre dones, integrat per Consuelo Vaquer i Natxo Gómez com a vicepresidents, Lucía Pascual, com a tresorera i Nuria Moltó, Alejandro Cerro i Javier Expósito com a vocals i el mateix De Gràcia com a president.

Pablo de Gràcia ha agraït el suport de l’empresariat alcoià i ha avançat algunes de les seues línies de treball per al nou mandat. En primer lloc, vol obrir la institució a la societat, amb possibles acords amb altres entitats i administracions dins d’un marc de desenvolupament econòmic. Un altre dels punts forts de la seua legislatura és la digitalització. “Ajudarem les empreses a la transformació digital, amb sentit comú i mai oblidant que les empreses les fan les persones”, ha explicat De Gracia

De Gracia també recalca la responsabilitat social i el medi ambient, pretenent sensibilitzar les empreses en la necessitat d’implantar accions que protegisquen l’entorn, tant social com mediambiental. A més, també incideix en la prioritat de l’exportació, ja que “no ha perdut força i intensificarem la nostra feina ajudant els negocis que no ho han fet mai”

La Cambra també actuarà com a lobby de pressió, reivindicant totes les infraestructures i altres aspectes necessaris per a enfortir la indústria a escala local i comarcal. “Cal explotar amb sostenibilitat el nostre entorn natural i convertir a Alcoi en el referent comercial, gastronòmic i turístic de l’interior, atraient visitants i oferint-los experiències úniques”, ha recalcat De Gracia.

El conseller fa acte de presència

Per la seva banda, el Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha destacat que s’ha d’apostar per “unes polítiques públiques eficaces que donen suport a la indústria”, assegurant que per això “s’ha augmentat el programa de subvencions per al suport a la promoció exterior de les empreses fins als 14,4 milions”.

El conseller també ha manifestat la importància de “desenvolupar polítiques basades en la cooperació institucional entre la Cambra d’Alcoi i la Conselleria, a fi d’impulsar qüestions estratègiques com la internacionalització, la formació, la digitalització o la transició energètica”.