Home Alcoi Podem Alcoi proposarà al plenari modificacions als Pressupostos Participatius

Podem Alcoi proposarà al plenari modificacions als Pressupostos Participatius

0
SHARE

Des de fa uns anys, els ciutadans d’Alcoi tenen una partida de 40.000 euros als pressupostos municipals anuals que poden destinar a aquells projestes viables que consideren necessaris per a la ciutat. Tot i que l’aplicació dels treballs elegits per la ciutadania no sempre ha sigut del 100%, aquests projectes busquen cobrir les necessitats que els propis veïns detecten a peu de carrer, això si, amb fons limitats.

Aquest divendres 6 de setembre, Alcoi celebra el plenari ordinari pertanyent a aquest mes, en el que Podem Alcoi proposarà modificacions per als Pressupostos Participatius. Ho farà amb 3 propostes diferents: la primera d’elles es refereix a la participació ciutada, amb la recuperació de les assemblees; la segon consisteix en la creació d’un grup que controle l’execució de les propostes elegides pels ciutadans; i una tercera que reclama més inversió en aquesta matèria dins dels pressupostos anuals d’Alcoi.

L’actual sistema de participació i seguiment per als Pressupostos Participatius a la ciutat dels ponts és quasi al 100% telemàtic. Per això, des de Podem Alcoi demanen que no tot depenga de les noves tecnologies i sí d’una major contacte entre la ciutadania i la seua administració més propera: l’Ajuntament.