Home Alcoi Podem crida a la participació en la vaga mundial pel clima del...

Podem crida a la participació en la vaga mundial pel clima del 27 de setembre a Alcoi

0
SHARE

La constatació dels efectes que el canvi climàtic té en la societat actual és ja palpable, tal i com spha pogut comprovar amb la depressió aïllada en nivells alts (DANA) que ha deixat grans quantitats de pluja i destrosses a diversos punts de la província d’Alacant. Un fet que ha provocat la intensificació del discurs que alerta al voltant de la concepció actual del canvi climàtic, considerat més una amenaça futura que una realitat visible.

No obstant, per al proper 27 de setembre hi ha convocada per multitud d’ens ecologistes i moviments socials una vaga mundial per a reivindicar atenció per a l’emergéncia climàtica que registra la Terra. L’objectiu és conscienciar a la societat de que és imprescindible revertir els efectes del canvi climàtic, tal i com ha afirmat l’ONU. De fet, si la contaminació no es redueix, el món estarà abocat a la catàstrofe molt abans del que tothom pensa.

A banda de la vaga mundial, també hi han multitud de concentracions per a visibilitzar aquesta problemàtica. Entre elles, una es produirà a Alcoi, a que la l’agrupació local de Podem ha cridat a tota la societat alcoiana. En l’epicentre de la protesta, l’exigència de que s’acaba amb el consum de combustibles fòssils i es canvie a pel d’energies netes, o el foment de la mobilitat sostenible.

A banda de la vaga i la protesta,la formació morada també preveu la projecció i posterior debat al voltant de la pel·lícula ’14 quilòmetres’, centrada en els efectes del canvi climàtic. Podem també ubicarà una taula informativa el proper dimecres 25 per a informar a tota la societat al voltant de l’emergència climàtica, que estarà ubicada al Passeig de Cervantes.