Home Alcoi Presentada la programació per al 25N a Alcoi

Presentada la programació per al 25N a Alcoi

210
0
SHARE

Ja ha estat presentada la programació organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi per al 25N, dia contra la violencia de gènere.

Si bé les activitats es van encetar el passat 29 d’octubre amb el monòleg en clau d’humor a càrrec de Marina Marroquí “Eso no es amor”, per a les properes setmanes arriben moltíssimes propostes més per la commemoració d’aquest dia.

El 16 de novembre a les 18h tindrà lloc a la seu d’ACOVIFA la projecció del documental “No volieu saber per què les maten?”. Mentre, el 18 de novembre s’ha organitzat una taula informativa de 9h a 14h al Mercat de Sant Roc d’Alcoi.

El 22 de novembre a les 10h es durà a terme un taller d’empoderament amb places limitades a la seu d’ACOVIFA. I més tard, a les 11h totes aquelles interessades poden asistir al taller de risoteràpia també a la mateixa seu.

El 25 de novembre es concentren la majoria d’actes, que s’inicien a les 10:30h amb una taula informativa d’ACOVIFA a la Plaça d’Espanya d’Alcoi per després llegir el manifest per part de María Iluminada Pérez López i homenatge a les dones assassinades i els seus menors en 2021.

També, a les 12h el Club d’amigues i amics de la UNESCO d’Alcoi projectarà a l’Àgora  el documental  “Las sin sombrero” amb posterior debat educatiu. A més, s’ha organitzat la campanya d’implicació dels establiments i comerços locals contra la violència de gènere: “Ací no tolerem la violencia de gènere”.

El 27 de novembre de 18:30h a 19:00h De Mare a Mare durà a terme a la Zona Nord un taller de violencia obstétrica amb informació i prevenció de la seua pràctica. I a les 19:30h conclouran els actes del 25N a Alcoi amb l’obra de teatre “Erase una vez…”, una proposta escènica que relata les violències masclistes. Un espectacle de la Companyia Font Viva organitzat per la Unitat d’Igualtat d’Alcoi. Les entrades es poden aconseguir en www.home.ticketalcoi.com.