Home Alcoià ‘Go Global’ crida a les pimes valencianes a donar el bot cap...

‘Go Global’ crida a les pimes valencianes a donar el bot cap a la internacionalització

178
0
SHARE

El mercat nacional rara volta ha donat suficient per a donar eixida als productes que es fabriquen a la Comunitat Valenciana. Tot i ser una terra eminentment turística, existeixen diverses comarques arreu de tot el territori que tenen un marcat carácter industrial. Entre elles es troben les de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Comarques que des de ja fa anys han fet de l’exportació de productes cap a altres territoris forans el seu principal nínxol de mercat.

Però a bona part de la resta de la Comunitat, la internacionalització no és un fenomen habitual. Per a revertir-lo, s’ha convocat una nova edició del congrés Go Global, que arriba a la seua VI edició. L’esdeveniment, que es celebra els dies 22 i 23 de novembre, pretén facilitar a les pimes valencianes eines per a obrir-se a altres mercats que els ajuden a progressar, més encara en temps de superació de la crisi económica detonada per la Covid19.

L’Escola de Negocis Lluís Vives de Paterna acollirá la celebració presencial del congrés, que també oferirá la posibilitat de seguir-lo telemàticament. Ponents de primer nivell relacionats amb la direcció d’empreses i la logística formen part de l’agenda de conferències d’aquest esdeveniment, centrat en temàtiques com sostenibilitat, competitivitat, logística, Àfrica o la propia internacionalització.

A banda de les empreses, Go Global també comptarà amb presencia d’ens bancaris i dels instituts de crèdit i finançament que poden facilitar-li la internacionalització.