Home Alcoi Primera alta a la UCI del Verge dels Lliris després de superar...

Primera alta a la UCI del Verge dels Lliris després de superar la pitjor fase del Covid19

0
SHARE

No tot són males notícies respecte al que suposa la pandèmia de coronavirus a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. A banda dels contagis (125) -que hui s’han suavitzat a la província d’Alacant- i les morts -que hui han batut (31) el seu rècord a terres alacantines-, també hi han rajos de llum. Els llancen aquelles persones que superen la patologia, i especialment les que ho fan després d’haver estat greus.

És el cas de Cèsar, el primer pacient positiu en coronavirus que ha superat el pitjor tran de la infecció després d’haver estat ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Verge dels Lliris. Cèsar ha sigut traslladat a planta després d’haver estat greument afectat pel virus. En ella restarà durant les properes jornades fins completar la seua recuperació i rebre l’alta mèdica.

Tot l’equip mèdic ha donat l’enhorabona al pacient després d’eixir de la UCI, d’on esperen alliberar a molts més pacients els professionals sanitaris del centre alcoià. A nivell provincial, la xifra de persones ateses a les UCI desl hospital de tota la província és de 144, 3 més que el dijous 2 d’abril. El total d’altes a nivell provincial es situa en les 592 en tota la Comunitat Valenciana.