Home Alcoi Professionals de la indústria cosmètica es reuniran a AITEX per a abordar...

Professionals de la indústria cosmètica es reuniran a AITEX per a abordar el futur del sector

0
SHARE
Imatge del I Encontre de la Indústria Cosmètica

La jornada, dirigida a empreses, tractarà sobre cosmètica des de diversos enfocaments professionals; innovació i desenvolupament, avanços en investigació, estudis de mercat i tendències cosmètica

Es presentaran casos d’èxit que han modelat el panorama actual i que responen a les necessitats del futur

En la jornada participaran experts de la Societat Espanyola de Químics Cosmètics (SEQC), l’Associació Nacional de Perfumeria i Cosmètica (STANPA) i del Beauty Clúster

AITEX organitza al novembre un fòrum d’aprenentatge i networking sobre la indústria cosmètica: la II Trobada de la Indústria Cosmètica by AITEX «Cosmètica del futur. Tendències i innovació». Una jornada gratuïta i presencial en les noves instal·lacions de AITEX dedicada a les últimes tendències i innovacions en l’àmbit de la indústria cosmètica.

Amb un enfocament d’innovació, tendències i regulacions, l’esdeveniment proporcionarà informació valuosa i oportunitats de networking per als assistents, empreses i professionals del sector. La segona edició de la Trobada se celebrarà dimecres que ve 8 de novembre en les noves instal·lacions de AITEX a Alcoi.

La jornada està dirigida a professionals del sector, és gratuïta, però és necessària inscripció prèvia: https://www.aitex.es/encuentro-industria-cosmetica/

Fòrum d’aprenentatge i networking sobre cosmètica
La trobada de cosmètica, promogut per AITEX, emergeix com el fòrum principal per als experts i professionals de l’àmbit de la cosmètica. Esta jornada, que es durà a terme de manera presencial, està dissenyada per a parlar de la cosmètica del futur, obrint passe a les més recents tendències en innovació.

L’esdeveniment tractarà la cosmètica del futur des de diversos enfocaments professionals: innovació i desenvolupament, investigacions pioneres, estudis de mercat i tendències emergents. A més, s’explorarà l’àmbit ‘*regulatory’, crucial en la indústria cosmètica, i es presentaran casos d’èxit inspiradors que han modelat el panorama actual.

“Estem entusiasmats d’organitzar la segona edició de la Trobada, el qual reuneix líders i experts del sector. Creiem que este esdeveniment proporcionarà una valuosa oportunitat per a aprendre, intercanviar idees i establir connexions significatives en el camp de la cosmètica”, afirma Vicente Blanes, director general de AITEX.

La jornada no sols representa una oportunitat per a aprendre d’experts, sinó també per a fer networking en un ambient col·laboratiu. Es fomentarà l’intercanvi d’idees, l’establiment de contactes i l’enfortiment de relacions professionals.

Una de les novetats d’esta edició és «De la idea a l’èxit. Història d’un producte d’èxit concebut per a les necessitats del futur». Es comptarà amb la presència de cinc empreses del sector cosmètic de renom nacional: Nirvel, Germaine de Capuccini, Suavinex, Natural Cosmetic Lab i Montibello. Es presentaran cinc productes que estan revolucionant el mercat i que donen solució a les necessitats actuals i futures.

Este esdeveniment enriquidor impulsarà als participants cap al futur de la cosmètica, brindant-los una visió privilegiada de les innovacions i tendències que estan donant forma al sector. La jornada de AITEX compta amb la col·laboració de la Societat Espanyola de Químics Cosmètics (SEQC), l’Associació Nacional de Perfumeria i Cosmètica (STANPA) i del Beauty Clúster.

El programa de l’Encontre