Home Cocentaina Prop de 80 persones cursaran valencià en línia aquest curs a Cocentaina

Prop de 80 persones cursaran valencià en línia aquest curs a Cocentaina

273
0
SHARE

Un any més, la regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Cocentaina ofereix, per cinquè any consecutiu, una nova edició del curs Valencià en línia el qual, com en les anteriors edicions, ha tornat a tenir una resposta molt positiva amb una mitjana de 80 persones inscrites.

El curs ofereix la possibilitat de preparar qualsevol dels certificats oficials administratius que expedeix la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) a partir del nivell d’usuari independent (B1 i B2) fins al nivell d’usuari experimentat (C1 i C2) d’acord amb l’ordre 7/2017, de 2 de març de 2017. Es durà a terme a través d’activitats interactives en format digital que estan creades expressament per a treballar les habilitats comunicatives i superar amb garanties tant aquestes proves com també les que organitzen les universitats valencianes (CIEACOVA) o les Escoles Oficials d’Idiomes (EOI).

Per una altra banda, atès que el valencià en línia es planteja com un curs semipresencial, s’ha implementat en la plataforma una eina de videoconferència per a poder resoldre dubtes gramaticals i també practicar l’expressió i la interacció orals. Aquestes sessions tindran lloc cada divendres a les onze del matí i a les cinc de la vesprada durant els mesos de febrer, març, abril i maig, que serà quan es clausurarà el curs.

El Regidor de Normalització Lingüística, Ivan Jover, s’ha mostrat molt satisfet amb la resposta que hi ha hagut, un any més, a aquesta acció formativa que es llança des del Departament d’AVIVA. La formació, juntament amb l’assessorament lingüístic i les campanyes de dinamització, són els pilars bàsics per a normalitzar la llengua valenciana, accions que es porten endavant des d’aquesta oficina des de fa més de vint anys a la capital del Comtat.

Més informació: https://valenciaenlinia.wordpress.com/2020/06/19/infografia-de-valencia-en-linia/