Home Alcoi Publicades les bases per al concurs de decoració d’aparadors nadalencs a Alcoi

Publicades les bases per al concurs de decoració d’aparadors nadalencs a Alcoi

282
0
SHARE

Un any més l’Ajuntament d’Alcoi al costat de la Cambra de Comerç, la Federació de Comerç ‘Alcoi Comercial’ i l’Associació Comarcal d’Empresaris del Comerç d’Alcoi ‘ACECA’ han organitzat el concurs de decoració d’aparadors nadalencs a la nostra ciutat, comptant de nou amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

L’Ajuntament d’Alcoi, la Cambra de Comerç i les Associacions de comerç tenen entre els seus objectius principals la potenciació del petit i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en un premi per ajudar a incentivar les compres nadalenques en el municipi. A través dels premis d’aparadorisme nadalenc es vol reconéixer l’esforç de l’empresariat que inverteix en la decoració dels seus comerços o locals professionals radicats en el municipi, amb la finalitat de crear ambient agradable de compra durant aquestes dates, donant així un al·licient al comerç local.

Per a aquests premis es compta, una vegada més, amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Gràcies a ella tot aquell establiment interessat podrà sol·licitar gratuïtament col·laboració en el disseny del seu aparador al Departament d’Interiorisme, per a això haurà de comunicar-ho en la fitxa de sol·licitud de la participació d’aquests premis, quedant aquesta col·laboració supeditada a la capacitat dels grups de treball de l’EASD i per ordre de sol·licitud. Els materials de l’aparador hauran de ser assumits per cada establiment.

La inscripció s’ha de fer en la seu electrònica (adjuntem enllaç) o en el correu comercio@alcoi.org. El termini finalitza el 25 de novembre.

Hi haurà com en els últims anys dues categories, local comercial i local d’hostaleria o serveis. Amb un primer i segon premi en cada categoria de 500 i 300 euros. A més, en el cas que els primers premis hagen comptat amb la col·laboració d’alumnat de l’EASD, els estudiants rebran un premi en cada categoria de 300 euros, per aquest motiu la quantitat màxima que es pot atorgar en premis són 2.200 euros.

El jurat format per representants de la Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi, Alcoi Comercial, ACECA, Departament d’Interiorisme de l’EASD i Departament de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi,  tindrà en compte que la decoració de l’establiment haurà d’estar d’acord amb la celebració de les festes de Nadal, valorant-se els següents criteris: Caracterització del Nadal Típic Alcoià i Originalitat – Creativitat amb fins a 15 punts en cadascun, així com fins a 10 punts per apartat en decoració de façana i accessos a l’establiment, ambientació interior, il·luminació i utilització de productes propis.

“Des de l’Ajuntament continuem fent costat al comerç local que afronta  una de les campanyes més importants de l’any. Per això animem als comerciants de la nostra ciutat a què participen en el concurs d’aparadorisme dona que la decoració en els aparadors crea un ambient agradable i ens recorda aqueixa normalitat prèvia a la Covid que veiem cada vegada més pròxima. També volem agrair la participació any rere any tant de l’Escola d’Art com de les entitats comercials”, ha afirmat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.