Home Alcoià Puig pressiona a Transports per a posar solució a les rodalies de...

Puig pressiona a Transports per a posar solució a les rodalies de la Comunitat Valenciana

464
0
SHARE

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha exigit a la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, una solució a curt termini per a “la situació d’emergència” que viu el servei de rodalies de Renfe a la Comunitat Valenciana.

Així ho ha traslladat durant la reunió telemàtica que ha mantingut amb la ministra i en què també ha participat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España; la secretària autonòmica d’Obres Públiques i Mobilitat Sostenible, María Pérez; la presidenta d’ADIF, Maria Luisa Domínguez, i el president de RENFE, Isaías Táboas.

En el transcurs de la reunió, la ministra s’ha compromès a presentar en el termini d’una setmana un paquet de mesures de xoc que es puguin aplicar a curt termini per intentar resoldre aquesta situació.

Una vella reivindicació de la muntanya

Una de les línies més afectades per la manca d’inversions que la fan inviable econòmicament és la que uneix Alcoi i Xàtiva. Els treballs duts a terme durant els dos darrers anys estan lluny de cobrir les mancances que registra un dels serveis més demandats en quant a transport a tota la muntanya alacantina.