Home Alcoi Ràdio Alcoi, Korott, Lolo Restaurant i Carrozas la Moderna, guanyadors dels Premis...

Ràdio Alcoi, Korott, Lolo Restaurant i Carrozas la Moderna, guanyadors dels Premis Cambra de Comerç d’Alcoi 2023

0
SHARE

La Cambra Oficial Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi ha donat a conèixer els guanyadors de la II edició dels seus premis anuals. Uns guardons agrupats en quatre categories a les quals s’ha presentat un gran nombre d’empreses d’Alcoi, superant la participació de l’any anterior, i que finalment ha quedat elegit pel jurat de la manera següent:

Premi a la Indústria per a Carrozas la Moderna
Premi al Comerç Turisme i Serveis per a Lolo Restaurant
Permi a la Internacionalització per a Korott
Premi a la Trajectòria Empresarial per a Ràdio Alcoi

La gala de premis d’aquesta II Edició de la Cambra Alcoi 2023, tindrà lloc el proper 26 de gener al Círculo Industrial a les 19:00 hores. En aquest esdeveniment, els elegits rebran els seus guardons i el reconeixement dels presents i assistiran nombrosos representants d’institucions, empresaris de la zona i autoritats.

A més, com ha avançat el president de Cámara de Comercio Alcoi, Pablo de Gràcia, en una roda de premsa amb l’Alcalde de la Ciutat, Toni Francès i el president de FEDAC, Natxo Gómez, aquesta edició comptarà amb una novetat molt especial. Ja que assistirà el president de la Cambra d’Espanya, José Luis Bonet, que lliurarà una medalla honorífica a Enrique Rico, president de la Cambra Alcoi durant 30 anys. Per a Pablo de Gràcia, un reconeixement més merescut per a “un gran referent en l’àmbit, empresarial, social i econòmic de la ciutat d’Alcoi”.

El president de la Cámara de Comercio d’Alcoi ha volgut destacar el suport i la col·laboració, tant econòmica com de treball, per part de l’Ajuntament i de la Federació Empresarial Alcoià-Comtat -FEDAC- per a l’organització d’aquesta nova edició de premis que “pretenen consolidar-se en el temps i posar en valor el treball, l’esforç i la iniciativa de les empreses de tots els sectors de la nostra ciutat”.

L’alcalde d’Alcoi, Antoni Francés, ha aprofitat l’oportunitat per felicitar Enrique Rico, per aquest “merescut reconeixement”, les empreses premiades i totes aquelles que treballen diàriament per assegurar un futur empresarial a la zona. “Empreses referents que aporten molt al conjunt de la ciutat i comarca, igual que la tasca que es fa des de la Cambra de Comerç des de la seva creació amb la mirada posada sempre al futur”, ha indicat l’alcalde.

Per la seua banda, el president de FEDAC, Natxo Gómez, ha ressaltat la importància d’aquests premis a l’hora de “reconèixer el gran treball i esforç de tots els empresaris i emprenedors en un moment en què venim d’una gran crisi mundial i industrial “. Segons Gómez, aquests reconeixements també tenen una gran tasca per donar més visibilitat a l’empresariat local a l’àmbit provincial, de Comunitat i d’Estat “demostrant que des d’aquestes tres entitats organitzadores s’aposta per donar suport el teixit empresarial que hi ha”.