Home Alcoi Denuncien un intent d’agressió homòfoba per part de joves en la nit...

Denuncien un intent d’agressió homòfoba per part de joves en la nit del passat dissabte a la ciutat d’Alcoi

386
0
SHARE
Representants de la Policia Local i del moviment LGTBI es reuneixen a Alcoi, en una imatge d'arxiu.

Les xarxes socials han revelat un possible cas d’homofòbia a la ciutat d’Alcoi, registrat en la nit del passat dissabte a la ciutat dels ponts. La denúncia s’ha fet pública a través de la xarxa social Twitter, on un veí de la ciutat ha traslladat el que els va ocórrer a ell i a la seua parella en la nit del passat dissabte en establiments d’hostaleria i oci de la capital de l’Alcoià.

Segons el testimoni de jove, un grup de xics de poc més de 18 anys els va abordar mentre es trobaven en els banys d’un restaurant de la ciutat amenaçant-los amb colpejar-los degut a les seues tendències sexuals. La situació es va saldar -segons el mateix testimoni- sense la intervenció de cap responsable ni atenció policial a pesar de les patades que van rebre. Posteriorment, familairs dels afectats i els presumptes agressors es van tornar a trobar després en establiments d’oci.

Possible denúncia

Des de l’Ajuntament d’Alcoi ja s’han posat en contacte amb la parella afectada per tal de recaptar informació amb la que interposar una denúncia per un possible delicte d’odi. La legislació contempla la defensa de qualsevol persona independentment de les seues preferències o identitat sexual, i preveu sancions que van des de quantitats econòmiques fins la possibilitat de conseqüències penals per als presumptes agressors.