Home Alcoi Radoo, l’aplicació de menjar a domicili nascuda a les aules del Campus...

Radoo, l’aplicació de menjar a domicili nascuda a les aules del Campus d’Alcoi de la UPV

706
0
SHARE

El servei de ‘delivery’ -menjar a domicili- ha augmentat en els últims anys a causa del canvi en els hàbits de consum. Aquesta ha sigut una de les conseqüències de la Covid19 i una de les opcions que han triat molts establiments d’hostaleria. Fernando Raduán, graduat en Enginyeria Informàtica al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha volgut ajudar al sector a través de la seua app Radoo.

L’App va nàixer en període de confinament amb la digitalització de les cartes dels restaurants i amb la finalitat d’evitar contacte directe amb cambrers. Amb això s’aconsegueix seguretat tant per al client com per als hostalers en circumstàncies pandèmiques.

Segons el seu creador, “a mesura que van passant els mesos veiem l’oportunitat de llançar el delivery, fent competència a potències del sector com Uber Eats o Glovo”. El servei de menjar a domicili actualment està instaurat a Alcoi i Dénia i, pròximament, també estarà disponible en Moraira.

Fernando Raduán assegura que la diferència amb les grans empreses de ‘delivery’ és que ofereixen “un contracte laboral estable als seus repartidors i un tracte excepcional als clients”. A més també han desenvolupat una aplicació per a l’usuari amb un disseny atractiu, una altra app per a la gestió de les comandes del restaurant i una nova per als ‘Raders’ -repartidors de Radoo- per a portar el control de les comandes i el seu procés. També una última per a fer la repartició i logística adequada de les comandes.

Radoo també continua amb la digitalització de les cartes en l’actualitat. Segons Raduán, el servei de les cartes de restaurants està present en 150 establiments repartits per tota Espanya.

Preinscripció en graus i dobles graus

El termini de preinscripció per a cursar els graus i dobles graus al Campus d’Alcoi de la UPV continua obert i finalitza el 9 de juliol en les 8 vessants formatives que ofereix la institució a Alcoi.