Home Alcoià Generalitat recomana mantenir la mascareta a l’aire lliure excepte en platges i...

Generalitat recomana mantenir la mascareta a l’aire lliure excepte en platges i espais naturals i permet reobrir als locals festers

721
0
SHARE

L’alleugerament de les restriccions contra la pandèmia de la Covid19 ha coincidit amb un cert repunt de la incidència del virus a la Comunitat Valenciana. Un fet que ha provocat que la Generalitat haja reformat lleugerament les mesures vigents contra la pandèmia. Ja no existeixen limitacions a la concentració de persones a excepció de l’hostaleria ni tampoc tancament perimetral, a les que s’afegeix la fi de l’obligació d’usar mascareta en espais oberts, sempre i quant es puga mantenir la distància social.

Els repunts de la incidència han provocat que el Consell haja recomanat que els ciutadans continuen usant mascareta inclús en espais oberts, a excepció de platges o espais naturals. Així mateix, s’ha reobert la possibilitat de que els locals dels ens festers òbriguen portes amb un 50% de la seua capacitat per a servir menjar i begudes. La resta de mesures, juntament amb les noves recomanacions, estaran vigents fins el proper 15 de juliol.