Home Alcoià Recomanacions per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi...

Recomanacions per al pas de la Volta Ciclista a Espanya per Alcoi el diumenge 25

1050
0
SHARE

La carrera ciclista més important de l’any que es celebra a Espanya, la Volta, travessa aquest diumenge per algunes de les poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. L’ampli desplegament de mitjans que exigeix una competició d’aquestes característiques provoca que el seu pas per cada localitat necessite de tall de carrers o altres ajustos, especialment en quant al trànsit.

Aquest diumenge, la Volta arriba a l’interior alacantí, on passarà per les localitats de Banilloba, Alcoi, Cocentaina, Benimarfull, Almudaina i Facheca. El pas dels corredors és especialment complicat a Alcoi, que no tallarà al trànsit el recorregut fins a pocs minuts abans de l’arribada del comboi. El que sí es farà a la ciutat dels ponts és impedir l’estacionament de vehicles als punts per on travessa l’etapa.

Així, vies com Oliver, País Valencià, Góngora o Joan Valls veuran limitat l’estacionament fins el pas de la caravana ciclista. També ocorrerá el mateix a l’eixida per Cotes Baixes, tot i que els accessos a la ciutat estaran oberts per Sant Joan de Ribera. La carretera de Benilloba estarà tallada des de ben prompte, pel que des de l’Ajuntament d’Alcoi recomanen als interessats en acudir a presenciar l’etapa a aquesta zona que ho facen quant abans millor.

Mentre, el dilluns 26, la 3ª etapa de la Volta Ciclista a Espanya ix des d’Ibi, on des de primeres hores del matí hi haurà un ampli desplegament per a que tothom puga gaudir del ciclisme i les seues estreles. També tvA prepara un desplegament especial per a cobrir l’esdeveniment.