Home Alcoi Compromís investigarà la legalitat de l’intercanvi d’efectius de neteja entre Alcoi i...

Compromís investigarà la legalitat de l’intercanvi d’efectius de neteja entre Alcoi i Cocentaina

0
SHARE

Les Festes de Moros i Cristians que fa poc més d’una setmana acaba de tancar la vila de Cocentaina van necessitar de suport a l’hora d’escometre tasques de neteja. Tant que l’Ajuntament d’Alcoi es va oferir a donar suport al de la localitat veïna per a dur a terme la tasca. Un fet que no ha agradat a les formacions de Compromís a cap de les dos capitals de la muntanya alacantina.

Segons els dos Consistoris, aquest prèstec de mitjans humans i tècnics era viable gràcies a que els documents de la contracta recollien aquesta opció. Ara, tant els integrants alcoians com els contestans de la formació valencianista afirmen haver constatat que aquest fet no està permès als contractes. De fet, totes dos formacions han demanat als respectius equips de govern, tots dos socialistes, la informació referent al prèstec d’efectius i maquinària per a neteja durant els festejos contestans.

Per als nacionalistes valencians d’Alcoi, hi ha hagut un perjuí per al servei a la ciutat dels ponts. A més, volen saber si hi han hagut pagaments pel servei prestat pels efectius alcoians a la localitat veïna. Tots aquests punts estaran damunt la taula en la propera Comissió Informativa que es celebre a Alcoi.

La fórmula de prestar aquest tipus de servei, afirmen des de Compromís, ja va ser proposada per la formació tant a Alcoi com a Cocentaina amb cap resposta positiva. Mentre, a la capital del Comtat, la formació ve criticant irregularitats en el servei des de fa anys. Per això reclamaran tota la informació de la contracta als dos ajuntaments.