Inici Alcoià Rocío García, bronze en l’autonòmic, i els conjunts juvenil i aleví del...

Rocío García, bronze en l’autonòmic, i els conjunts juvenil i aleví del Sant Jordi classificades per al nacional de rítmica

694
0
COMPARTIR

La gimnasta Rocío García, del Club Gimnàstica Rítmica Sant Jordi, es va penjar la medalla de bronze en la fase autonòmica del Copa Base individual celebrada el diumenge 7 d’octubre al poliesportiu d’Alcoi. L’exercici que va realitzar, dins de la categoria infantil individual, li va valer la classificació per nacional Base de rítmica que acollirà Múrcia del 7 al 11 de novembre. Allà estaran també les integrants del conjunt juvenil; Andrea Ortiz, Zaida Benyeto, Patricia Ruiz, Miriam García i Ainara Gisbert i les del conjunt aleví; Lídia López, Edurne Nicolau, Maria Abad, Lídia Prats i Lucía Gozálbez. Els dos conjunts del CGR Sant Jordi van aconseguir el seu pas després de quedar en cinquena i setena posició en les seves respectives categories en l’autonòmic. El conjunt infantil va pagar car una imprecisió al final del seu exercici i no va aconseguir superar aquesta fase classificatòria.
El CGR Sant Jordi celebra a més l’èxit de la seva gimnasta Ana Micó, cedida aquesta temporada al Club Chamara d’Elx. La gimnasta júnior, que competeix en el nivell Absolut, forma part del conjunt que dissabte passat va superar el control classificatori per al campionat nacional de la seva categoria.