Home Alcoià Rotary Club Alcoi Font Roja dona 100 mampares protectores a diverses entitats...

Rotary Club Alcoi Font Roja dona 100 mampares protectores a diverses entitats socials de l’Alcoià i El Comtat

165
0
SHARE

Rotary Club Alcoi Font Roja ha entregat 100 mampares de protecció a diverses entitats i organitzacions d’índole social per a evitar contagis de la covid-19 entre els seus usuaris i les persones que treballen cara al públic.

La donació ha sigut possible gràcies a l’empresa Normaluz, a la Fundació Rotària i a la gestió del Districte 2203 de Rotary International a Espanya. De fet, va ser el mateix Governador del Districte, Ricardo Molina, qui va anunciar en la seua visita al jove club alcoià que la sol·licitud d’aquestes mampara havia sigut aprovada.

Entre les entitats que han rebut mampares es troba Associació per a la Integració del Xiquet, Centre Ocupacional Gormaget, Associació Familiars d’Alzheimer de Muro i Comarca, Residència Assistida Mariola, Punt de Trobada Familiar, Llar San José d’Alcoi, Fundació AEPA, Afama, Associació Yebres, ASPROMIN, Caritas Muro, Coratge, Creu Roja Alcoi o les parròquies alcoianes de Santa María, San José Obrer, El Salvador i Sant Joan de Ribera. També en centres educatius com a Salesians Sant Vicent Ferrer, Santa Ana o Tomás Llácer.