Home Banyeres Sanitat comunica altre brot d’origen social amb 3 contagis per Covid19 a...

Sanitat comunica altre brot d’origen social amb 3 contagis per Covid19 a Banyeres de Mariola

1078
0
SHARE

L’actualització de les dades que la Conselleria de Sanitat ha dut a terme aquest dimarts ha xifrat en 28 els nous contagis per coronavirus a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Són dades pertanyents al passat cap de setmana i aglutinades el passat dilluns 5 d’octubre. D’eixos 28 nous positius, 5 han tingut lloc a la localitat de Banyeres de Mariola, però no es tracta de casos aïllats.

Segons Sanitat Universal, 3 d’eixos 5 contagis tenen característiques de brot -ha de tindre 3 o més contagis per a ser considerat com a tal-, ja que s’han produït de forma simultània i entre persones que han compartit un mateix espai. L’origen del brot, per tant, és social, un àmbit en el que les autoritats sanitàries demanen extremar les mesures de prevenció contra la Covid19.

No és el primer brot que es detecta a la població de la Mariola des de l’inici de la pandèmia a mitjans de març. Un fet que ha provocat que les autoritats locals demanen a la població que tinga cura a l’hora d’estar en contacte amb amics o familiars.