Inici Destacats Sanitat Universal deixa en mans de Diputació el finançament per al nou...

Sanitat Universal deixa en mans de Diputació el finançament per al nou geriàtric d’Ibi

298
0
COMPARTIR

La vila d’Ibi ve reivindicant davant la Generalitat més infraestructures per a abastir la demanda de places dedicades a la Tercera Edat en centres públics. Es tracta d’un dels grans col·lectiuus poblacionals de la localitat, que amb el pas del temps requereix de recursos en l’àmbit social per a estar correctament atesos. Per això, des d’Ibi es treballa per a aconseguir la construcció d’un centre geriàtric.

Aquesta infraestructura compta inclús amb terrenys municipals sobre els que ubicar-se, tal i com va garantir l’Ajuntament iberut. Seria a la zona de l’Alamí, a dia de hui encara per reurbanitzar després d’anys d’abandonament per part de la constructora. Però per a això és necessari finançament, que només pot arribar des d’administracions superiors al Consistori de la vila joguetera.

La darrera novetat en aquest cas -després de mesos de reunions entre l’Ajuntament d’ibi i responsables de la Conselleria de Salut Universal- és que el departament que dirigeix Mònica Oltra ha deixat en mans de la Diputació aquesta construcció. L’administració regional únicament es faria càrrec de la seua gestió després de rebre les instal·lacions de mans de l’Ajuntament, que és qui atresora els terrenys.

Des del Consistori continuen manifestant que si la pròpia Oltra aposta pel projecte, l’Ajuntament buscarà de forma immediata el finançament necessari per part de la Diputació d’Alacant. Els treballs per als que es demanaran fons d’al voltant de 900.000 euros s’emmarcarien dins del Pla d’Obres i Serveis de l’ens provincial.