Home Alcoi Sant Mateu: el proper carrer en rebre treballs per a millorar l’accessibilitat...

Sant Mateu: el proper carrer en rebre treballs per a millorar l’accessibilitat al Centre d’Alcoi

0
SHARE

La seua duració aproximada és de 7 setmanes. Els usuaris de places de garatge podran accedir durant tot el termini de les obres.

El pròxim dimarts 25 de maig està previst que comencen les obres per a la millora en l’accessibilitat i repavimentació del carrer Sant Mateu, entre els números 20 i 34.

Dins del programa de millores d’accessibilitat de l’ajuntament, s’integra aquesta actuació que dota d’una major accessibilitat al voltant de l’actuació mitjançant el canvi de paviment.

El termini d’execució és de set setmanes i es durà a terme en dues fases.

La primera es farà des del número 34 fins al 24, és a dir abans de l’encreuament amb el carrer Sant Domènec. El termini previst en aquest cas és del 25 de maig al 13 de juny. Durant aquest període es tallarà al trànsit aquest tram, però es permetrà l’accés als guals existents.

La segona fase prevista del 14 de juny al 9 de juliol completa totes les obres, arribant al número 20 i adequant l’encreuament amb Sant Domènec. En aquesta fase seguirà tallat el carrer Sant Mateu des del número 34 i es es garantirà l’accés de vehicles autoritats i el veïnat.

Durant tot el procés els vianants podran circular per una vorera i es podrà accedir als guals.

“Aquesta obra millorarà un carrer que necessita una adequació on hi ha uns ‘adoquins’ basàltics que es canviaran per un asfaltat imprés, un material més resistent i durador, adequant també l’accessibilitat en un espai que ho necessitava. Entenem que durant el temps que duren les obres dificultaran el trànsit i poden generar molèsties, per això garantim l’accés als guals i no es durà endavant l’última fase fins que no finalitzen les classes”, ha explicat el Regidor d’Obres i Accesibilitat Universal Jordi Martínez.