Home Alcoi Sedano s’acomiada de la política amb una crítica ferotge cap a Ciutadans...

Sedano s’acomiada de la política amb una crítica ferotge cap a Ciutadans i abandonant la formació

0
SHARE

El que fora durant les dos primeres legislatures del segle XXI primer edil de la ciutat d’Alcoi, Jordi Sedano, s’ha acomiadat hui de la vida política que ha marcat la seua carrera durant els darrers 20 anys. Ho ha fet criticant a la formació de la que ha format part durant els 4 darrers anys, Ciutadans, arran del conflicte amb les llistes municipals per al 26M, en les que s’ha substituït a José Miguel Antolí per Rosa García.

El que fora Alcalde de la ciutat d’Alcoi durant 2 legislatures entre 2003 i 2011, Jordi Sedano, s’ha acomiadat aquest dijous de la política activa en roda de premsa. Ho ha fet davant de moltes de les persones que l’han acompanyat durant tota la seua trajectòria política, que es va encetar en el PP de la mà de Miguel Peralta. No obstant, les guerres internes que durant l’etapa de Francisco Camps i Eduardo Zaplana es van produir a la formació conservadora van desembocar en l’eixida del que fou un dels màxims exponents del partit durant la primera dècada del segle.

Sedano diu adéu a la política activa després de 2 dècades immers en ella. Anys que considera els més feliços de la seua vida tot i les pressions amb que, assegura, ha hagut d’anar lidiant. I ho fa amb un crítica ferotge cap a la formació que li ha donat acollida des dels passats comicis municipals: Ciutadans. La situació arran de la modificació de les llistes municipals, imposada des de Madrid segons denúncia el propi ja ex portaveu de la formació a la ciutat dels ponts, ha acabat detonant que bona part dels vigents regidors taronges a Alcoi hagen abandonat la formació.

Sedano, a qui Ciutadans volia com a candidat per la formació a Alcoi per als comicis del 26M, ha criticat el fet de que el partit al qual representava fins ara ha abandonat els seus principis fundacionals. Ho ha fet apel·lant directament a la figura del líder nacional de la formació, Albert Rivera.

Jordi Sedano ha estat flanquejat pels seus incondicionals en un comiat en el que ha agraït a premsa, ciutadania i Corporació Municipal el tracte que li han dispensat en dos dècades de carrera política a Alcoi.