Home Alcoi S’esgota la venda per internet dels Bons de Consum d’Alcoi

S’esgota la venda per internet dels Bons de Consum d’Alcoi

104
0
SHARE
Oficina de Começ d'Alcoi.
Oficina de Começ d'Alcoi.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, destaca l’èxit de la convocatòria 2022 dels Bons de Consum ‘Reactivem Alcoi’ a la qual s’han adherit més de 200 comerços i s’han esgotat el nombre disponible per a adquirir a través d’Internet. No obstant, s’ha reservat una quantitat per a la seua venda presencial en l’Oficina de Comerç.

Segons subratlla Moltó, «ens sembla una iniciativa molt útil per a potenciar el consum de proximitat i reactivar l’economia local, al mateix temps que ajudem a la butxaca dels consumidors, que és sempre el nostre objectiu».

Per a dur a terme aquesta campanya, l’Ajuntament ha comptat amb una subvenció de 277.040 euros de la Diputació Provincial d’Alacant, que ha atorgat al municipi el 100% de l’ajuda sol·licitada en l’última convocatòria d’aquest programa.

Aquest divendres, 23 de setembre, es podran adquirir bons de manera presencial en l’Oficina de Comerç, al carrer Sant Francesc, 18. L’horari serà de 10.00 a 14.00 hores i les persones interessades hauran de personar-se amb targeta bancària per a fer el pagament, ja que no es podrà pagar en metàl·lic.