Home Cocentaina Setmanes d’intensa programació per a celebrar el Nadal Contestà

Setmanes d’intensa programació per a celebrar el Nadal Contestà

575
0
SHARE

Aquest passat cap de setmana s’ha donat inicia a les activitats que conformen la programació de Nadal Contestà. La iniciativa, que va debutar a la capital del Comtat l’any passat, va registrar una bona acollida que ha fet que es torne a dur a terme. El tret d’eixida ha tingut lloc aquest dissabte amb l’encesa de l’enlluernat nadalenc pels carrers comercials de la població i la instal·lació del Betlem al Pla del Palau. La ‘Corriola’ ha donat seguit a una programació que avarcarà fins l’arribada dels Reis Mags a principis de gener.

L’epicentre del Nadal Contestà s’ubica a la zona baixa del Passeig del Comtat, on s’ubica el conegut com a Raconet del Nadal. Un arbre nadalenc, el rètol amb el títol de la iniciativa i un esceneri composen aquest punt, cridat a ser punt d’encontre dels contestans durant les dates nadalenques. Allí es duran a terme les interpretacions de nadales al llarg de les properes dates.

A això cal afegir una programació que avarca des de concerts de Nadal fins a mostres, i sobre tot animació per als més menuts. Mentre els patges reials duen a terme les compres nadalenques, els més menuts tenen l’oportunitat d’estar entretinguts gràcies a aquest tipus d’iniciatives. El colofó al Nadal Contestà tindrà lloc a partir de la Nit de Nadal amb l’Aguinaldo, l’arribada de l’Home de les Orelles el 31 de matí, la del Patge el 4 de gener i la de Ses Majestats els Reis d’Orient el 5 de gener.