Home Alcoi Alarma per un incendi al polígon de La Beniata d’Alcoi que crema...

Alarma per un incendi al polígon de La Beniata d’Alcoi que crema de nou part de l’antiga Mirofret

1167
0
SHARE

Al voltant de les 13.15h d’aquest dimarts 10 de desembre s’ha detectat un foc que ha afectat a una part de les instal·lacions que l’empresa Indetruck té al polígons de La Beniata de la ciutat d’Alcoi. Aquesta empresa s’ubica on fa anys va estar l’antiga Mirofret, que també va patir un foc que, en aquella ocasió, va destrossar bona part de les seues instal·lacions alcoianes.

La densa columna de fum i les grans flames que en els primers minuts han caracteritzat aquest foc han creat alarma a aquesta zona industrial de la ciutat. Segons les primeres informacions no confirmades, l’incendi podria haver-se originat en alguns dels quadres de llums i màquines de la nau. Afortunadament, la ràpida intervenció dels bombers del parc de Cocentaina ha evitat mals majors.

Fins a 4 dotacions del cos d’emergència s’han desplaçat fins a la nau sinistrada davant l’expectació d’un nombre creixent de persones que han presenciat l’incendi. A elles cal sumar una cinquena provinent d’Ibi que s¡ha mantingut a l’espera de l’evolució de les flames per a intervenir o retornar a la seua base. Pel moment no hi ha hagut que lamentar danys personals per a un sinistre que podria haver sigut pitjor de no ser per la ràpida intervenció dels bombers.