Home Alcoi Silènci, concentracions i unió contra la violència de gènere – 12 de...

Silènci, concentracions i unió contra la violència de gènere – 12 de febrer 2019

1110
0
SHARE

La jove Sheila nascuda a Alcoi però veïna de Planes des fa aproximadament un any, és la primera víctima de violència de gènere que es registra aquest any en la Comunitat Valenciana.

Els primers indicis apuntaven dies enrere a que es tractava d’un possible suicidi, tal i com ho assenyalava la seua parella sentimental, però després de coneixer ahir dilluns els resultats de l’autopsia, aquests van terminar que la jove de 29 anys, a més d’una ganivetada al coll, presentava traumatismes al cap, fet que va provocar la detenció inmediata de la seua parella de 34 anys com a presumpte autor de la mort.

Al llarg del matí s’han realitzat nombroses concentracions a localitats que composen les nostres comarques per tal de condemnar aquesta última mort de violència de gènere. A Planes, el lloc on la parella residia, s’ha dedicat un minut de silènci com a record de Sheila  a l’Ajuntament del municipi. Un fet que s’ha repetit repetit a Alcoi, Alacant, amb la presència del president de la Generalitat Ximo Puig i també a València s’han concentrat els membres del Consell a les portes del Palau de la Generalitat.