Home Ibi Som Ibi presenta el seu projecte i la llista per a les...

Som Ibi presenta el seu projecte i la llista per a les eleccions municipals

1141
0
SHARE

Som Ibi ha començat a confeccionar la llista amb la qual concorrerà a les eleccions del proper mes de maig. Un cop tancats els noms que componen la llista, van portar a debat l’ordre de la mateixa. Som Ibi es mostra molt satisfet amb les persones que encapçalaran la llista, ja que han apostat per la diversitat, gent de diferents edats i inquietuds que comparteixen les ganes i la il·lusió de treballar per i per Ibi.

En aquest aspecte, la seva candidata comenta que “la fórmula de comptar amb gent jove, motivada i preparada; i gent amb trajectòria en política i moviments relacionats amb el municipi, és la millor per poder representar a totes i tots els iberuts a l’Ajuntament d’Ibi”. Per això, les persones que ocuparan els primers llocs de Som Ibi són els següents: 1 . Aitana Gandia 2. Joan Josep Sarrió (Sarri) 3. Jose Juan Pina 4. Agnès Guillem 5. Carles Yusà. Així mateix, comencen a donar alguns detalls sobre les propostes que defensaran en el seu programa, entre les quals es troben: construcció i obertura d’una segona escola infantil pública; exigir el compliment en la construcció del geriàtric i la pista d’atletisme.

També inclouen en les seves propostes estudiar, controlar i remunicipalitzar en el cas que siguin viables serveis públics d’Ibi, igual que el control en el sistema de neteja de l’espai viari del poble, especialment aquells punts més problemàtics; i potenciar i adquirir patrimoni mediambiental i cultural. Igualment, Som Ibi a les seves xarxes socials està desglossant i analitzant els diferents punts del programa.