Inici Destacats Rafa Serralta: “Un gran equip per a garantir el creixement d’Ibi i...

Rafa Serralta: “Un gran equip per a garantir el creixement d’Ibi i oferir el millor als ciutadans”

415
0
COMPARTIR

El Partit Popular d’Ibi ja ha donat a conèixer la llista de candidats que acompanyen a Rafael Serralta en la seva tercera etapa per a posar-se al front de l’Ajuntament d’Ibi.

Un acte senzill en què els populars han presentat la seva llista electoral i han tornar a mostrar a la ciutadania la proximitat que el seu formació ha conreat durant tots aquests anys en què Serralta ha estat al capdavant de la formació. Durant aquesta presentació s’ha pogut conèixer que després del cap de llista i per ordre l’acompanyen en aquest nou projecte Maria José Ferrer, Santiago Cózar, Rubén Barea, Miriam Laurí, Pepe Palau, Pilar Herráiz, Luis Vicente Martí, Núria Guillem, Loli de la assumpció, Antonio Rico, Laura García, Víctor Terol, Belén Tanai, Ricardo Monllor, Àngel Añover, Amparo Rico, Fernando Azorín, Adrián Serralta, Rosa López i Sara Díaz. Un grup de persones amb grans capacitats i sobretot amb un alt nivell de compromís i responsabilitat, dues premisses molt importants per continuar duent a terme projectes i millores per Ibi amb l’objectiu que aquest sigui un municipi de referència a tots els nivells com ho és fins ara, afirmen els conservadors iberuts.

Durant la seva intervenció, el cap de llista, Rafael Serralta, ha agraït a tots els seus companys haver acceptat l’aventura i haver confiat en ell i en la formació popular per defensar el proper mes de maig el seu projecte per Ibi. A més, el candidat ha aprofitat l’ocasió per fer un balanç d’aquests anys de treball en què al costat del seu equip, asseguren, han fet créixer el municipi.

Tal i com indicava Serralta, “fa quatre anys vam oferir un projecte realista i estudiat, basat en l’honradesa, la responsabilitat i el compromís; premisses que hem demostrat durant aquest temps després del qual podem dir que hem complert el 82% de aquest programa pel qual apostem “; incidia a més que “junts hem aconseguit que es parle d’Ibi molt i bé”. L’alcaldable insistia que “aquest nou camí que avui iniciem està basat en la il·lusió cap al nostre poble, un ingredient essencial en qualsevol projecte, una paraula capaç de ser el motor, aquesta inèrcia que fa que el vull superi el no puc, una eina que ha fet que sens dubte, tots formem aquesta candidatura del Partit Popular d’Ibi “.