Home Alcoià SUMA divulga a les noves corporacions de la província els seus serveis...

SUMA divulga a les noves corporacions de la província els seus serveis en matèria tributària

195
0
SHARE
Alcaldes i alcaldesses dels municipis alacantins després de la reunió amb SUMA al MARQ d'Alacant.

El President de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, aquest matí ha presidit l’acte organitzat per SUMA per donar la benvinguda a les noves corporacions locals i informar de la tasca de l’organisme tributari per garantir la sostenibilitat financera dels ajuntaments. Durant la trobada, adreçada als alcaldes i regidors d’Hisenda dels 141 municipis de la província, s’ha informat dels serveis oferts per SUMA als ajuntaments.

Igualment, s’ha abordat un avanç dels resultats de l’exercici 2023, així com la situació del Pla Estratègic 2025, que es troba en fase de desenvolupament per millorar els serveis que es presten als ciutadans i els resultats per als ajuntaments. “SUMA segueix apostant per l’avantguarda i la innovació” ha ressaltat Toni Pérez, que ha insistit en la importància d’impulsar el finançament local.

30 aniversari

Així mateix, el president provincial ha posat en valor el suport que l’organisme tributari, que enguany celebra el seu 30 aniversari, ofereix als municipis en matèria de recaptació i finançament local i ha destacat el Pla de reforma de les 45 oficines distribuïdes per tota la província, previst pel període 2023-2030 amb un pressupost de 9,5 milions d’euros.