Home Cocentaina SUMA s’encarregarà de cobrar els rebuts de l’aigua cada trimestre a Cocentaina

SUMA s’encarregarà de cobrar els rebuts de l’aigua cada trimestre a Cocentaina

0
SHARE

Fa dècades que la vila de Cocentaina va assolir la prestació del subministrament d’aigua potable a la població. Amb aquest tipus de gestió, és le propi Ajuntament de la vila comtal qui ha d’encarregar-se del cobrament dels rebuts propis d’aquest servei, que es dua a terme de forma trimestral. Un fet que acarreja un augment del volum de treball i burocràcia per a l’administració local de la capital del Comtat.

Davant d’aquesta situació, un dels punts a tractar en el darrer plenari contestà ha sigut precisament cedir les competències en quant a la recaptació d’aquest rebut. Tots els grups amb representació municipal han donat via lliure a que siga l’ens administració SUMA -depenent de la Diputació d’Alacant- qui s’encarregue de cobrar els rebuts d’ara endavant. L’Ajuntament estima que la mesura redundarà en tant en el repartiment dels rebuts als veïns com en el cobrament dels mateixos.

SUMA es fa càrrec així d’una nova taxa, com ja fa amb altres tributs com l’Impost de Bens Immobles (IBI) o el de vehicles de tracció macànica.