Home Alcoià Toni Francés acusa a Mazón d’utilitzar la Diputació provincial en la seua...

Toni Francés acusa a Mazón d’utilitzar la Diputació provincial en la seua campanya de candidat del PPCV al govern autonòmic

0
SHARE

Hui ha tingut lloc el debat sobre l’estat de la província, on, segons el Grup Socialista de la Diputació “s’ha evidenciat el poc interés i preocupació de Mazón per aquesta, desviant el debat amb un atac infantil al president de la Generalitat Valenciana”.

Antonio Francés, Representant del PSPV-PSOE a la Diputació d’Alacant, ha acusat el PP de paràlisi en la gestió i lideratge a la Diputació provincial, ja que “amb les últimes dades, estem davant dels pitjors nivells d’execució del pressupost”. A més, ha denunciat la utilització partidista de la Diputació al servei del candidat del Partit Popular.

El grup socialista ha retret als populars la seua actuació i ha recordat que l’anterior govern del PP es va dedicar a destruir la sanitat, l’educació i els serveis socials, i que actualment comptem amb un govern del Botanic que els té entre els seus pilars, i per això inverteix un 25% més a Sanitat i Educació amb un 23% professionals que quan governava el PP.

Francés assegura que la província d’Alacant no ho ha tingut mai fàcil, llastrada per 20 anys de govern del partit popular. Un llot que el govern del Botanic ha anat netejant amb projectes com el centre d’envelliment, referència en recerca a Espanya i Europa, la decidida aposta per situar l’agència d’Intel·ligència Artificial i l’Agència Espacial Espanyola, recuperant així el lideratge que sempre degué tenir la província.

“Els pressupostos de la Generalitat reflecteixen el creixement de la inversió a la província d’Alacant des que Ximo Puig està al capdavant, arribant als PGV 2023 el 40%, superant per tant València i Castelló” assegura Francés. “Des del PSOE a la província hem treballat per millorar els PGE en matèria d’inversions a la província, havent proposat esmenes per valor de 51 milions” i ​​que “sempre defensarem els interessos de la província”.

Toni Francés ha conclòs demanant a Mazón “que oblide la seua estratègia i els seus interessos com a candidat del PP per sumar-se a l’Aliança Valenciana contra la Inflació, i es coordine per al Consell, per ser més útils al conjunt de la societat”, demanant així que deixe d’utilitzar l’ens provincial com a estratègia política de la campanya.