Home Alcoi Toni Francés: “el Club Deportivo Alcoyano es queda a la ciutat d’Alcoi”

Toni Francés: “el Club Deportivo Alcoyano es queda a la ciutat d’Alcoi”

0
SHARE
Roda de premsa d'aquest matí a l'Ajuntament d'Alcoi

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Alcoi una roda de premsa on ha estat present l’Alcalde de la ciutat, Toni Francés, acompanyat per representants del Club deportivo Alcoyano, de l’afició i dels diferents grups polítics del consistori alcoià.

La notícia anunciada? “El Club Deportivo es queda en la ciutat d’Alcoi, que com vaig dir des del principi, el club està lligat a la nostra història, patrimoni, simbolitza com som els alcoians i alcoianes”, ha explicat Toni Francés.

“El Club no és gens fàcil de gestionar perque és una categoria deficitària, necessitada de recursos i per això requereix la implicació de tots”, ha afegit l’Alcalde. “Un element fonamental són els patrocinadors que l’Alcoyano necessita per avançar”.

En aquest sentit, Francés, ha demanat dos suports importants: el primer, per instar a la ciutadania perquè la campanya d’abonaments “siga històrica”, demanant que tots els que estimen l’esport i la ciutat es facen socis. La segona crida, ha estat dedicada per al teixit empresarial alcoià, per tal que done suport via patrocinis per poder contribuir que la història del Deportivo puga seguir escrivint-se.

“Hem viscut una situació molt dura i difícil i s’ha de valorar tot el que tenim a la nostra ciutat […] jo no vull tornar a viure el que hem viscut”, ha reconegut Toni Francés.

Cal dir que ja al passat plenari del divendres, es va aprovar la modificació de crèdit dels primers 150.000 euros d’inversió en el camp del Collao.

Toni Justicia, president de l’entitat esportiva, ha estat present en la roda de premsa i ha declarat que “hem estat treballant aquestes passades setmanes conjuntament amb l’Ajuntament i amb la plataforma d’aficionats i alguns empresaris que han volgut donar suport i s’ha desconvocat, així, la junta d’accionistes que s’havia organitzat”. 

Per la seua banda, Juanma Pastor, representant de la plataforma “La Moral no morirá” ha volgut donar les gràcies a tota aquella persona que els ha ajudat.