Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV organitza tres congressos de rellevància internacional...

El Campus d’Alcoi de la UPV organitza tres congressos de rellevància internacional en els pròxims mesos

0
SHARE
Imatge del Campus d'Alcoi de la UPV

Amb la finalització del període de docència regular, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, afronta les pròximes setmanes l’organització de dos congressos de rellevància internacional, i per al mes de novembre s’ha fixat un tercer dedicat al Dret i l’Economia. Així, experts, comunicadors, docents, investigadors i professionals de tot el món visitaran Alcoi per a reflexionar i investigar sobre pràcticament totes les branques del coneixement.

10th International Conference on Tribology in Manufacturing Processes & Advanced Surface Engineering’

El primer dels congressos tindrà lloc entre el 26 i 28 de juny i acull el títol de ‘10th International Conference on Tribology in Manufacturing Processes & Advanced Surface Engineering’, coordinat pel professor Miguel Ángel Sellés.

La conferència ICTMP2024, en la seua desena edició, s’estableix com una referència global en el camp de la tribologia. Investigadors de tots els racons del món es congregaran a Alcoi per a intercanviar coneixements, construir xarxes i dirigir el curs de la tribologia cap al futur. La tribologia té com a finalitat l’estudi dels valors de fricció i desgast de les superfícies en moviment.

Es congregarà a científics de l’enginyeria i la indústria per a discutir desenvolupaments recents significatius en tribologia. Representa una oportunitat per a congregar a una comunitat interdisciplinària i discutir la investigació aplicada en processos de manufactura.

Més info: https://www.upv.es/entidades/epsa/2024/05/10/international-conference-on-tribology-in-manufacturing-processes-advanced-surface-engineering/

Creant sinergies

El segon dels congressos tindrà lloc el 4 de juliol i té com a títol ‘XI Congrés I+D+i “Creant Sinergies”. Està convocat i dirigit pels professors del Campus d’Alcoi de la UPV, Jorge Jordan Núñez i Daniel López Rodríguez,

Aquest congrés naix en 2013 impulsat des del propi campus perquè els investigadors donen a conéixer les seues més recents línies d’investigació i així generar idees i sinergies en les quals col·laborar entre els diferents grups.

Les temàtiques sobre les quals proposen comunicacions els investigadors són molt diverses: Disseny industrial, Economia i Organització d’empreses; Física; Matemàtiques; Materials; Robòtica; Tèxtil; Enginyeria Química i Nuclear; Estadística; Informàtica; Mecànica; Medicina o Medi Ambient.

Més info: https://www.upv.es/entidades/epsa/2024/05/16/xi-congreso-creando-sinergias-de-idi/

Dret, Economia, Empresa i Innovació docent

El tercer esdeveniment previst per a aquest segon semestre d’any és la segona edició del Congrés “Dret, Economia, Empresa i Innovació docent”. Ho coordina el professor del campus d’Alcoi, Antonio Giménez, al costat del professor de la UMH, Alfonso Ortega, i tindrà lloc el 15 i 16 de novembre.

Les comunicacions versaran sobre els següents eixos temàtics:

-PLANIFICACIÓ I ORGANITZACIÓ DE L’EMPRESA.
-MÀRQUETING COMERCIAL I COMUNICACIÓ.
-PLANIFICACIÓ JURÍDICA INTERNACIONAL DE L’EMPRESA.
-INTERNACIONALITZACIÓ DE L’EMPRESA I COMERÇ EXTERIOR.
-CREIXEMENT ECONÒMIC, DESENVOLUPAMENT SOCIAL I OCUPACIÓ.INNOVACIÓ *DODENTE I EDUCACIÓ

Les comunicacions estaran publicades en un llibre amb ISBN per l’editorial jurídica espanyola COLEX.

Més info: https://www.coexonline.es/congreso/