Home Cocentaina Torna el concurs de fotografia amateur “Mare de déu del Miracle a...

Torna el concurs de fotografia amateur “Mare de déu del Miracle a Cocentaina”

211
0
SHARE

Torna el concurs de fotografia amateur “Mare de déu del Miracle a Cocentaina” organitzat per la Pía Unióm “Mare de Déu del Miracle”.

La temática en aquesta nova edició es la festa del V Centenari de la Mare de Déu i les fotografíes que es presenten al concurs hauran d’haver estat captades durant les Festes Patronals Mare de Déu del Miracle de Cocentaina de 2021.

Podrà participar de forma individual, qualsevol persona, major d’edat, a nivel amateur, quedant exclosa la participació de persones que es dediquen a la fotografia de manera professional. Cada concursant podrà presentar un màxim de 5 fotografies que s’enviaran al correu electrònic: info@virgendelmilagro.es en format jpg o tiff i una resolució òptima, mai menor a 200 ppp. Juntament amb les fotos, s’adjuntaran les dades personals de l’concursant: nom i cognoms, població, adreça electrònica i telèfon.

S’atorgaran tres premis, no podent recaure més d’un premi sobre la mateixa persona.

1r Premi dotat amb 300 €, 2n premi dotat amb 200 €, premi dotat amb 100 €.

Les fotografíes hauran de presentar-se abans del 26 de setembre d’aquest any.

El jurat serà designat per la Junta de la Pia Unión. Qualificarà les fotografies tenint en compte tant la qualitat de les mateixes, com el reflex representatiu de l’essència de les Festes de la Mare de Déu. La seua decisió serà única i inapel·lable.

Les fotografies participants passaran a formar part de l’arxiu de l’entitat organitzadora i podran ser utilitzades en publicacions impreses o web. Les obres guanyadores juntament amb una selecció de les millors presentades a concurs, seran exposades a l’octubre, en una exposició que formarà part dels actes que la Pia Unión organitza amb motiu de la setmana d’exaltació de la Mare de Déu del Miracle. El lliurament de premis tindrà lloc al Monestir de la Mare de Déu el mateix dia de la inauguració d’aquesta exposició.