Home Alcoi Torna JugAlcoi els dies 27 i 28 de novembre

Torna JugAlcoi els dies 27 i 28 de novembre

75
0
SHARE
L’associació Domingueros Alcoi amb la col·laboració de Joventut Alcoi, han organitzat una nova edició de Jugalcoi. Un esdeveniment dedicat als jocs de taula i de rol, que té com a objectiu la promoció de l’oci saludable i a més és de caràcter solidari.
Durant els dies 27 i 28 de Novembre, els assistents tornaran a gaudir d’una proposta d’oci alternatiu on trobaran partides de jocs de taula per a xiquetes i adults, jocs familiars, de miniatures i de rol.
JugAlcoi II, tindrà lloc el dissabte 27 de Novembre -de 9 a 14h i de 16 a 22h- i el diumenge 28 de març – de 9h a 14h i de 16 a 21h-, en el Centre Cervantes Jove (CCJ)
Els jocs de taula, rol i estratègia formen part d’una mena d’oci que comporta elements culturals, socials i educatius, un tipus d’oci educatiu que serveix, a més de per a gaudir en societat amb amics, familiars i desconeguts, per ajudar-nos a adquirir cultura general, desenvolupar habilitats socials i destreses molt diverses (comunicació, art, creativitat, capacitat de reacció i resolució de problemes…)