Home Alcoi El programa de millora de la competitivitat per al comerç d’Alcoi es...

El programa de millora de la competitivitat per al comerç d’Alcoi es repetirà en 2020

679
0
SHARE

Al llarg de tot l’any 2019, desenes de comerciants de la ciutat d’Alcoi han assistit a les activitats programades per a millorar la seua competitivitat. En un món on les grans superfícies i les vendes per internet suposen autèntics desafiaments per al comerç tradicional, ser competitius per a continuar venent cobra major rellevància si cal per als comerciants de cada població.

En el cas d’Alcoi, les activitats relacionades amb aquesta línia d’actuació s’han dut a terme en forma de xerrades. L’expert Josep Alzamora ha sigut l’encarregat de traslladar els punts amb els que els comerciants poden incrementar la seua competitivitat. Unes activitats tan útils que els mateixos comeciants alcoians han demanat que les xerrades continuen en 2020.

Aquesta iniciativa naix del Pla d’Acció Comercial, el document participat per tots els actors relacionats amb el comerç que vol ajudar-lo a dinamitzar-se a Alcoi. Un pla que contempla fins a 50.000 euros per a dur a terme activitats en aquest sentit. L’única diferència entre 2019 i 2020 és que hi hauran dos grups de comerciants: el que enceta el segon any i aquells que entren de nou en la iniciativa.