Home Destacats Tots els veïns de l’Alqueria d’Asnar compten amb la seua mascareta contra...

Tots els veïns de l’Alqueria d’Asnar compten amb la seua mascareta contra el coronavirus

1005
0
SHARE

Les mesures de prevenció contra el Covid19 són més que recomanables per a prevenir contagis, més encara ara que s’apropa el pic d’incendència del virus. Un fet que ha portat als ajuntaments a extremar les precaucions per a protegir a la seua població. Molts d’ells estan duent a terme desinfeccions als cascs urbans de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla per a reforçar la prevenció. Però alguns consistoris donen inclús un pas més en aquest sentit.

És el cas de l’Alqueria d’Asnar, on tots els seus 530 veïns censats han rebut de mans de l’Ajuntament una mascareta. No es tracta d’un element de protecció sanitari, però sí que ajuda a protegir als veïns mentre duen a terme les tasques que tenen permeses durant l’Estat d’Alarma. Així, els ciutadans de la població del Comtat incrementen el seu índex de protecció mentre passegen a la seua mascota, van a comprar, a traure la brossa o anar al seu lloc de treball.

Les operàries de la brigada municipal han sigut les encarregades de confeccionar aquests dispositius per a tota la població. En qualsevol cas, l’Ajuntament de l’Alqueria d’Asnar continua apel·lant a la responsabilitat de la població, tot i que reconeix un seguiment total del confinament per part de la ciutadania.