Home Alcoi Transició Ecològica retira arbres caiguts per les pluges a la Senda del...

Transició Ecològica retira arbres caiguts per les pluges a la Senda del Quinzet i la Via Verda d’Alcoi

197
0
SHARE
Operaris municipals i Bombers Forestals retiren arbres caiguts a la Senda del Quinzet d'Alcoi.

Després de les intenses pluges i de les nombroses caigudes d’arbres dels mesos de març i abril, la Unitat de Bombers Forestals de la Font Roja ha actuat en la senda del Quinzet al Col·legi Santa Ana d’Alcoi. Concretament, ha sigut a la zona del Molí Romà, on havien caigut una sèrie de xops de grans dimensions que impedien el pas.

Ara ja es pot passar per aquesta zona després que el Departament de Transició Ecològica retirara les restes dels arbres i els troncs tallats, a més a més de revisar els ponts i les sendes. Per altra part, una vegada que ha baixat el nivell d’aigua del riu Polop, també està revisant-se la senda del Quinzet al Racó de Sant Bonaventura.

Fou a finals del mes d’abril, quan va caure un pi en la Via Verda que resultava perillós perquè havia quedat en un dels talussos. Després d’estudiar la situació, el Departament de Transició Ecològica va considerar que la millor solució era talar i retirar aquest arbre. La passada setmana es va procedir a la tala i retirada del pi.

Transició Ecològica ha confirmat en un comunicat que segueix treballant i localitzant més arbres que puguen suposar un perill i que no siguen fàcilment retirables, per mirar de quina manera es pot solucionar.