Inici Ibi Tres detinguts a Onil i altre a Ibi per possessió de drogues,...

Tres detinguts a Onil i altre a Ibi per possessió de drogues, altercat públic i conducció temerària

287
0
COMPARTIR

Les passades jornades han sigut prolífiques en quant a detencions per part de les forces de seguretat a les localitats d’Ibi i Onil. En total, a les dos han sigut detingudes 4 persones per diferents atemptats contra a llei. Tres d’elles ho han sigut en una mateixa operació policia a Onil, mentre la quarta detenció ha sigut practicada a Ibi després d’una persecució al més pur estiu americà.

En el cas de la vila de les nines, la Policia Local va rebre un avís d’una baralla en plena via pública i va acudir al lloc dels fets. Allí es va trobar a un homa i una dona discutint acaloradament. Durant la tasca policial, se li van descobrir a la dona dos borses de marihuana i es va donar avís a la Guàrdia Civil per a que acudira per a un registre més eaxhaustiu. Al vehicle de l’home també es va trobar material que pareixia haver sigut utilitzat per a consumir heroïna. Una tercera persona va acudir en eixe moment, sent-li també detectades substàncies estupefaents. Tots tres van ser detinguts.

Mentre, a Ibi, un home en estat ebri s’ha donat a la fuga aquest passat cap de setmana. Després de saltar-se vàries senyals de trànsit i el propi alto de la Policia Local, s’ha encetat una persecució per diferets carrers de la població a més de 80 km/h i entre maniobres temeràries al volant. El conductor, que finalment ha sigut aturat, ha reconegut que estava ebri tot i negar-se a fer la prova d’alcoholèmia, fet pel que ha sigut detingut i posat a disposició judicial.