Home Destacats Tretze establiments hostalers d’Ibi reediten la ‘Ruta dels Esmorzarets’ amb preus populars

Tretze establiments hostalers d’Ibi reediten la ‘Ruta dels Esmorzarets’ amb preus populars

0
SHARE
Representants municipals i dels hostalers presenten la 'Ruta dels Esmorzarets'.

Aquesta de 2024 serà la tercera edició de la campanya hostalera impulsada per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ibi i amb la col·laboració de l’Associació d’Hostaleria d’Ibi (ADHIBI), on es vol donar a conèixer i fomentar el dinar típic valencià consistent en un entrepà a mig matí, acompanyat per adobats, principalment, i beguda.

‘De Categoria!’ dóna nom a la Ruta dels Esmorzarets a Ibi, en què participen 13 establiments hostalers de la localitat, entre cafeteries, bars i restaurants. Aquest dimecres 17 d’abril ha tingut lloc la presentació de la campanya a l’Ajuntament d’Ibi, de la mà de l’Alcalde d’Ibi, Sergio Carrasco i la Regidora de Turisme, Aitana Gandia, acompanyats de la tècnica de Turisme, Lorena Pastor.

Preus populars

Els establiments participants han preparat menús de dinars a preus populars, 7 i 8 euros. Les 13 propostes de dinar estan elaborades per: Stadium Street, Casa Juan, Braseria M&R, Taverna d’Origen, Bar Ibense Rumasa, Bar Andalusia Ibi, Beneïda Calima, Coquetes, El Retrat, La Tarantella, Bar Pirates, El Cantonet de la Foia i Restaurant Poliesportiu. Els esmorzarets estaran actius entre el 22 d’abril i el 26 de maig.

Aitana Gandia ha declarat que “volem consolidar aquesta proposta gastronòmica que des que es va iniciar ha tingut molt bona acollida, tant per part dels hostalers locals com per la ciutadania iberuda i visitants, que gaudeixen amb cadascuna de les propostes de dinar. Realment val la pena degustar cadascun i us convidem a que, durant tot aquest mes que estarà en funcionament, feu la ruta completa. És una proposta de lleure per a tothom, que a més recolza la del comerç local i el turisme local”.

Per la seva banda, Sergio Carrasco, Alcalde d’Ibi, ha comentat que “es tracta d’una proposta gastronòmica que continua per seguir mantenint bons costums a la zona i perquè els hostalers locals tinguen l’oportunitat de seguir oferint qualitat i bona feina als menús. Convidem a la ciutadania i als visitants que els proven i gaudisquen de la localitat i la seva gastronomia, és una bona oportunitat per vindre”.

Luis Camacho, propietari de la Taverna d’Origen i en nom de la resta d’hostalers, ha agraït l’oportunitat de poder formar part d’aquesta campanya que cadascun ha elaborat amb la màxima cura possible, ja que tots inclouen els esmorzars adaptats a l’horari dels seus establiments per poder oferir el servei més complet possible.És una campanya que sempre ha funcionat molt bé i els nostres clients demanen continuïtat la resta de l’any”.