Home Alcoi Turisme Alcoi edita la guia promocional de la ciutat en llengua rusa...

Turisme Alcoi edita la guia promocional de la ciutat en llengua rusa per a traure visitants d’aquest país

131
0
SHARE

Es millora l’atenció a aquest segment de mercat que representa visites esporàdiques a la ciutat. Tot en un cap de setmana en que comença la celebració del Dia Internacional dels Museus.

Alcoi incorpora a la seua oferta material promocional en rus. Es tracta de la Guia General ampliada i del fullet sobre la Ruta Modernista i Industrial d’Alcoi, materials molt utilitzats a l’hora d’explicar la visita turística a la nostra destinació. Els dos fullets han sigut traduïts per l’estudiant del Màster Universitari en Direcció i Planificació del Turisme, Anna Iakusheva, que ha realitzat les pràctiques al Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi.

Estes pràctiques es realitzen gràcies al conveni de col·laboració que l’Ajuntament té firmat tant amb la Universitat com amb altres centres formatius, a fi d’acostar el mercat laboral als estudiants i col·laborar amb ells, ja que en molts casos és el seu primer contacte amb el sector, les institucions o l’empresa.

Amb estos materials nous, Alcoi millora l’atenció a este segment de mercat, que encara que minoritari a la nostra ciutat, presenta visites esporàdiques a la destinació. Els dos fullets es troben disponibles en el web www.alcoyturismo.com.

Dia Internacional del Museus

Alcoi s’uneix com cada any, cada 18 de maig, a la celebració del Dia Internacional dels Museus, enguany sota el lema ‘El futur dels museus: recuperar i reimaginar’. Per a aquesta comesa s’han organitzat jornades de portes obertes en el Museu Arqueològic Camil Visedo, el Refugi de Cervantes i el Muboma durant els dies 18 i al llarg del dissabte i diumenge previs, amb la finalitat que puguen ser visitats pel nombre més gran de persones possible.

Per part del Muboma durant el dissabte 15 i el diumenge 16 es realitzarà al matí un taller així com diferents visites guiades. La vesprada del dissabte l’oferta es completarà amb l’actuació del ‘Mag Álvaro’. Per a totes les activitats es requereix inscripció prèvia.

A l’activitat se sumen també el dissabte els espais expositius de la Capella amb l’exposició ‘Poderoses’ i una visita guiada a les 12 hores.

L’IVAM-CADA per la seua part afig a la programació durant el dissabte i el diumenge, l’exposició ‘Cronografías’ i el cicle de Corrents Continus amb DJ SET de 17 a 20h i amb Joe Pask a les 20 del dissabte.

De la mateixa manera, la Fundació Mútua de Llevant durant la jornada del dissabte i en horari de matí i vesprada, obrirà les portes amb l’exposició ‘Al fil de la Memòria’.

A totes aquestes activitats s’uniran com tots els diumenges, el cicle de visites guiades a les pintures rupestres de la Sarga, declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco amb visites guiades a les 10,11,12 i 13 hores.