Home Alcoi tvA emet sessions de manteniment físic per als majors alcoians cada dilluns,...

tvA emet sessions de manteniment físic per als majors alcoians cada dilluns, dimecres i dijous

318
0
SHARE

La regidoria de Gent Gran està duent a terme una nova iniciativa per oferir activitats per poder-les realitzar des de casa. En aquest cas ha programat unes sessions de ball, ioga i manteniment físic que s’emetran els dilluns, dimecres i dijous a les 10 del matí en la televisió comarcal tvA. Les emissions tindran lloc, pel moment, fins el proper mes d’abril.

“La gent gran és un dels sectors que més està patint amb aquesta pandèmia. És el sector de major risc, per tant han de quedar-se a casa i intentar no eixir. Des de la nostra regidoria treballem per oferir-los iniciatives que puguen realitzar des de casa i que els ajuden a fer que estiguen en moviment i a més també els aprofita de distracció”, ha explicat la Regidora de Gent Gran, Carolina Ortiz.

Recordem que a més d’aquesta iniciativa les Aules per a Gent Gran, que compten amb 600 participants, estan oferint les classes de forma telemàtica. Una mesura que ja van prevenir al principi de curs, quan van oferir les classes tant de forma presencial i en línia. Donada la situació actual s’han suspés de forma temporal les classes presencials.