Home Alcoià tvA ja emet la seua senyal en alta definició per a...

tvA ja emet la seua senyal en alta definició per a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla

0
SHARE
Logotipo TV Alcoi
Logo de tvA.

El canvi de freqüències motivat per l’arribada de la tecnologia 5G a la telefonia mòbil ha obligat a migrar una part de l’espectre electromagnètic que inclou la senyal de televisió. Per això, tvA, la televisió de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, ha fet un esfprç per a millorar la qualitat de la senyal que arriba a les llars de les 32 poblacions que composen la muntanya alacantina.

Aquesta casa ja fa anys que treballa amb tecnologia d’alta definició (HD) en tots els seus equips i retransmissions, però encara restava que la senyal completa s’emitira amb la màxima qualitat. Això ocorre des d’aquest dilluns 25 de març, cosa que ha comportat una notable millora en la qualitat de la imatge que arriba a tots els receptors.

tvA continuarà duent a terme millores per a oferir la millor experiència amb contingut generat a l’interior alacantí per a tots els seus espectadors. Un fet al que se li suma la recent adquisició d’una unitat mòbil completament equipada amb la que dur a terme els millors directes amb total operativitat pròpia d’aquest canal.