Home Destacats Ibi incorpora una interventora i recupera personal en l’àrea econòmica per a...

Ibi incorpora una interventora i recupera personal en l’àrea econòmica per a desbloquejar l’acció municipal

0
SHARE
L'Alcalde i la Vicealcaldessa d'Ibi junt amb la nova Interventora

Després de les gestions realitzades pel Regidor d’Hisenda, David Rojas, i el mateix Alcalde Sergio Carrasco, l’Ajuntament d’Ibi incorporarà aquesta mateixa setmana una nova interventora habilitada nacional que ocuparà la plaça en règim d’acumulació, ja que compatibilitzarà aquesta funció a Ibi amb la de secretària a l’Ajuntament d’Alfàs del Pi.

El nomenament, segons s’explica des del Consistori iberut, serà fins que s’ocupe de manera definitiva la plaça d’intervenció, ja que l’Ajuntament d’Ibi està inscrit dins del concurs unitari i per tant, espera el nomenament d’un interventor habilitat nacional que ocupe plaça de manera definitiva i permanent. De la mateixa manera, aquestes setmanes s’han incorporat a l’àrea econòmica un economista i un auxiliar.

L’Alcalde d’Ibi i Regidor de Recursos Humans, Sergio Carrasco, ha indicat que “Ibi és una plaça considerada de primera i, per tant, en compliment del que disposa la llei, té l’obligació de cobrir la plaça d’interventor amb un habilitat nacional, una cosa que farem amb aquesta acumulació i la inscripció al concurs unitari”.

Contractacions en l’àrea econòmica

Carrasco ha informat que aquest no és l’únic avanç que s’espera a l’àrea econòmica, ja que es preveu que, al llarg de les setmanes següents, es vaja incorporant més personal a aquesta àrea, potenciant el treball per a eixir de la situació en què es troba el Consistori de la vila de les nines.