Home Alcoià tvA millora per sisè any seguit l’índex d’audiència i és la primera...

tvA millora per sisè any seguit l’índex d’audiència i és la primera tele no generalista a la muntanya

0
SHARE

tvA ha experimentat per sisè any consecutiu una nova pujada en el seu índex d’audiència a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, registrant un 4,5% de share. Són dades que revela el darrer estudi d’audiència encarregat per aquesta casa, que també mostra que 2018 és l’any de major creixement de tvA amb un 1,2% més d’espectadors. La tele de la muntanya alacantina és, a més, la cadena no estatal més vista a l’interior alacantí i prepara millores en el futur.

tvA, la televisió de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, porta ja set anys cobrint l’actualitat, les festes, la cultura, l’oci i tot allò que interessa als veïns de les localitats que les composen. Set anys en els que aquesta casa no ha fet sinó apostar per millorar dia a dia, oferint continguts més variats i amb major qualitat, i també millorant les característiques tècniques de les emissions. La graella de programació de tvA s’ha vist notablement incrementada amb la incorporació de nous espais televisius en els que donar presència a persones i col·lectius de la zona per a que divulguen els seus projectes.

Durant aquest lapse de temps, la televisió de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla ha abanderat la cobertura visual dels esdeveniments que importen a la muntanya alacantina, buscant sempre la complicitat de l’audiència. Periòdicament, aquesta casa du a terme estudis per a conèixer quina és la quantitat d’espectadors que segueixen les emissions de la cadena, que fa de les informacions de proximitat la seua forma d’entendre la televisió. Uns estudis que han revelat grans dades per a tvA, convertida en la televisió no estatal que més audiència recull a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. En dades globals, tvA és la sisena cadena més vista a l’interior alacantí, per darrere de Telecinc, Antena 3, La 1, Cuatro i La Sexta, totes elles amb una infraestructura i una capacitat econòmica a anys llum de la de tvA.

En dades concretes, l’única televisió de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla aglutina un 4,5% de l’audiència diària de la televisió en les comarques de la muntanya, les millors dades mai registrades per la cadena. A més, aquest indicador es veu incrementat any rere any des que tvA va començar a fer estudis d’audiència, allà pel 2013. En comparació, aquesta casa ha crescut un 3,4% en audiència en els darrers 5 anys, continuant amb la tendència encetada ja amb el segon estudi. A més, 2018 és l’any en que tvA ha aconseguit un major increment en la quota d’audiència des que hi han dades, amb un increment de l’1,2 del share respecte a 2017. Fins ara, el màxim increment va tindre lloc al 2014 i el 2016, amb creixements del 0,7% del share.

Amb aquestes dades, la televisió de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla referenda el seu compromís per oferir continguts de proximitat que abasten totes les poblacions de la muntanya alacantina, i garanteix millores i més televisió de proximitat per als següents exercicis com a raó fonamental de l’existència de tvA.