Home Alcoià tvA renova la seua web per a convertir-la en referent d’actualitat amb...

tvA renova la seua web per a convertir-la en referent d’actualitat amb notícies d’última hora

0
SHARE

Després de constar un augment de l’audiència a les comarques interiors de la província d’Alacant que ubica a tvA com a canal no nacional més vist a la zona, la televisió de les comarques fa un nou esforç per millorar el servei que presta. En aquest cas remodelant la pàgina web, fent-la més àgil i actualitzada amb totes les notícies que afecten a l’interior alacantí. Així, tvA aposta per convertir-se en líder també en la informació online amb una web en la que també estan disponibles tots els programes que produeix aquesta casa, que poden ser visualitzats en qualsevol moment. L’altre apartat destacat és el de la televisió en directe, més accessible que abans a la web.

El final de la present temporada està tenint moltes i molt bones novetats per tvA, la televisió de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. La setmana passada, l’estudi d’audiències revelava el creixement que aquesta casa està experimentant, i que enguany ha superat tots els indicadors d’anys anteriors. tvA és la televisió no nacional més vista a les comarques interiors de la província d’Alacant, amb un creixement de l’1,2% enguany i un share que arriba al 4,5% de l’audiència a la muntanya alacantina. Però aquestes bones dades no són l’únic factor positiu del final de temporada.

tvA acaba de llançar la seua nova pàgina web, optimitzada per a les resolucions actuals i especialment per a ser visualitzada en telèfons mòbils. La nova pàgina és més intuïtiva, millor organitzada mitjançant una distribució optimitzada, més dinàmica i amb unes eines que fomenten la possibilitat de veure l’emissió d’aquesta casa en directe. A més, la informació de la programació diària de tvA està més actualitzada i ofereix una completa guia dels programes d’aquesta casa i els seus corresponents horaris d’emissió.

Però la principal novetat estreba en la informació contínua que la nova web ofereix al visitant, amb una actualització immediata de les notícies que afecten a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. L’objectiu és convertir a tvA en mitjà de comunicació de referència a les comarques també per internet, aglutinant informacions que afecten i interessen a l’audiència més enllà de la limitació temporal d’un informatiu. D’ara endavant, la web de tvA posa a l’abast de l’usuari tota la informació que afecta a les localitats ubicades en la muntanya alacantina en format escrit i acompanyat per imatges i vídeos.

A més, les programes d’estrena d’aquesta casa estan disponibles per a ser visualitzats tant a la nova web com al canal de tvA a la plataforma Youtube al dia següent de ser estrenats en antena. D’aquesta forma, qualsevol persona pot accedir també als continguts audiovisuals de la televisió de les comarques en qualsevol moment i sense esperar a la reemissió dels programes.

Amb aquest nou esforç i després de 7 anys de tasca informativa i divulgativa de la cultura i tradicions, tvA aspira a ser el mitjà de comunicació preferit per l’audiència a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.