Home Alcoi UEPAL es reuneix amb l’alcalde d’Alcoi per potenciar la generació de sòl...

UEPAL es reuneix amb l’alcalde d’Alcoi per potenciar la generació de sòl industrial i les mesures de suport al teixit empresarial

207
0
SHARE
Reunió amb UEPAL

La Unió Empresarial de la Província d’Alacant (UEPAL) s’ha reunit amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés; el vicealcalde i regidor de Promoció Econòmica, Alexandre Cerradelo; i l’edil d’Hisenda i Urbanisme, Vanesa Moltó. La delegació empresarial va estar encapçalada pel president de la UEPAL, César Quintanilla; i els membres de la Junta Directiva, Natxo Gómez i Javier Gisbert, a més del director general de la patronal, Pablo García.

La trobada ha permès posar en comú temes i preocupacions conjuntes de l’Ajuntament i del sector empresarial de la província d’Alacant que considera que Alcoi és un “nucli essencial al mapa econòmic de la província que necessita tot el suport institucional possible perquè continuï sent aquest pol d’innovació, internacionalització i capacitat comercial a diferents sectors d’alt valor”, segons ha explicat el president d’UEPAL.

Entre els temes abordats, la delegació d’EUPAL ha posat sobre la taula la necessitat de generar sòl industrial que cobrisca les necessitats actuals del teixit empresarial i industrial de la ciutat i la seua àrea d’influència, a més de ser atractiu per a noves instal·lacions d’empreses procedents de tothom.

Quintanilla es va oferir a l’Ajuntament a “treballar de la mà i de manera cooperativa en aquelles iniciatives que potèncien el desenvolupament de la indústria local, que generin llocs de treball i que tinguen capacitat d’atreure talent”.

Els membres de la UEPAL es van comprometre a mantenir reunions periòdiques amb l’equip de Govern d’Alcoi per anar analitzant necessitats i establir mecanismes de cooperació mútua en projectes d’interès conjunt.