Home Alcoi Ix a concurs la licitació de dos videomarcadors per a “El Collao”

Ix a concurs la licitació de dos videomarcadors per a “El Collao”

0
SHARE
Panoràmica de l'estadi del Collao, on juga el C.D. Alcoyano

La Junta de Govern ha aprovat la licitació per a dotar al camp municipal de futbol El Collao de dos videomarcadors. En concret s’ha aprovat el procediment per a la contractació del subministrament, adquisició i instal·lació dels citats videomarcadors, i ja es pot consultar en la Plataforma de Contractació del Sector Públic l’anunci de la licitació.

El pressupost base de licitació és de 41.992, 02 euros, IVA inclòs, i el termini d’execució és d’un màxim de dos mesos des que es signe l’acta de replanteig. Les ofertes es poden presentar fins a l’1 d’agost a les 12 hores.

Cal recordar que el videomarcador d’El Collao va ser la proposta més votada dels Pressupostos Participatius de 2022, amb 671 vots.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, assenyala que “després de complir amb la tramitació, ara ja en queda molt poc perquè aquesta proposta ciutadana siga una realitat. Finalment, seran dos els videomarcadors que es col·loquen amb la quantitat econòmica existent, ja que d’aquesta manera serà visible des de tot el camp, mentre que amb un únic videomarcador quedaven punts sense visibilitat”.