Home Cocentaina Un ciclista de 52 anys pateix un accident a Cocentaina en el...

Un ciclista de 52 anys pateix un accident a Cocentaina en el primer cap de setmana de pràctica esportiva per la quarentena

0
SHARE

Aquest cap de setmana s’ha pogut experimentar un primer pas en la recuperació d’una relativa normalitat durant la pandèmia de coronavirus. A l’eixida dels menors de 14 anys acompanyats per un adult ja vigent des de la passada setmana s’ha afegit des del 2 de maig la possibilitat de practicar esport. Un fet que ha portat al carrer a milers de persones a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla per a passejar o practicar esport.

Molta gent -inclús aquella que no practica esport habitualment- s’ha llançat als carrers per a agafar aire fresc després de mes i mig de confinament domiciliari. Però aquesta pràctica ha de fer-se mantenint les mesures de seguretat per a impedir nous rebrots en el contagi, pel que existeixen condicions. Entre elles la de només un quilòmetre de distància per a passejos, no eixir del terme municipal per a practicar esport, i que aquest siga bé a peu o bé en bicicleta.

Aquest és el vehicle en el que un home de 52 anys ha patit un accident al voltant de les 10 del matí de diumenge 3 de maig. Ha sigut al terme municipal de Cocentaina, a la N-340 que uneix la capital del Comtat amb la veïna localitat de Muro. L’home ha sigut atès per una unitat del Suport Vital Bàsic (SVB) per politraumatismes. Un fet que l’ha portat a ser ingressat a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi per a tractar-li les ferides.

Aquest és un dels 10 casos d’accident per pràctica de ciclisme registrats durant el primer cap de setmana enq que es pot fer esport després de confinament a tota la Comunitat. D’ells, 4 sha produït a la província d’Alacant, tots en només dos jornades d’aquest cap de setmana.